Sivuiltamme näet valikoimassamme olevat tuotteet, hinnat, sekä sen hetkisen varastosaldon. Mikäli tuotetta, jota etsit ei löydy valikoimastamme, ota rohkeasti yhteyttä! Voimme tilata myös myymälävalikoiman ulkopuolelta sinulle tuotteita tai pyydät vain tarjouksen. Uskomme että pärjäämme hintakilpailussa varsin monessa tuotteessa.

 Sivustollemme voit rekisteröityä asiakkaaksi. Tämä ei velvoita sinua mihinkään. Yritysasiakkaille myönnämme myös alennuksia. Kuluttaja-asiakkaana voi myös tehdä tarjouspyynnön ja olemme sinuun yhteydessä tuotteesta tarjouksen kera.

Sivun oikeasta yläkulmasta löydät tarjouspyyntö osion. Mikäli olet pyytämässä tarjousta suuremmasta määrästä tuotteita, lisää tuotteet ja määrät tarjouspyyntöön, niin laskemme sinulle tarjouksen kaikista haluamistasi tuotteista. Mikäli tuotetta ei olisi sillä hetkellä varastossa, voit kuitenkin lisätä haluamasi määrän tarjouspyyntöön. Tarjouspyynnön lähetys ei sido sinua ostoon eikä tarjouspyynnön kautta voi maksaa tuotteita.

Tuotesivulla näet tuotteen lisätiedot, hinnan, sekä reaaliaikaisen varastosaldon. Voit kuitenkin lisätä tarjouspyyntöön suuremmankin määrän, kuin varastosaldon sen hetkinen tilanne on. Täydennämme varastoja jatkuvasti tai tarpeen mukaan. 

Kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse tai puhelimitse. Vastaamme ja autamme sinua mielellämme. Asiakaspalvelun sekä henkilökunnan yhteystiedot löytyvät tästä linkistä.