Yritysmessut

24.9.2018

Osallistuimme toissa viikonloppuna yritysmessuille Vierumäellä. Arvoimme osastollamme käyneiden, palautteen täyttäneiden yli 80 kävijän kesken Hitachi akkuporakoneen DS18DJL, kahdella akulla ja laturilla (arvo 149€). Voittajalle ilmoitimme henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille kävijöille mielenkiinnostanne!

Hyllystämme löytyy myös laaja valikoima erilaisia Hitachin sähkö-, ja akkutyökaluja kolmen vuoden takuulla sekä myös erilaisia tarvikkeita. Tule tutustumaan ja hoidetaan vaikka sinunkin firmallesi tai kotiin sopivat työkalut ja koneet asialliseen hintaan. Kolmen vuoden takuu koskee myös akkuja sekä latureita mukaan lukien itse koneet. Ei vaikeaa rekisteröintiä, me hoidamme takuun kuntoon puolestasi.

Hitachi akkutyökalut & tarvikkeet

PS: Hitachi muuttaa nimeään HiKOKI-merkkiseksi lokakuun aikana. Koneet ovat muuten samoja, vain nimi muuttuu. Lisää tietoa asiasta löytyy Hitachin/Hikokin verkkosivustolta.

Pyydä tarjous lomakkeella!

Voit lähettää meille viestin myös alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Valitse vain kiinnostavin palvelu ja lähetä viesti meille, me palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Olisin kiinnostunut:


Kerro meistä kavereillesi