Rakennustarvikkeet, ovet ja työvaatteet Heinolasta

Etsitkö Heinolan alueelta laadukkaan puutavaran toimittajaa? Tarvitsetko luotettavia suojaimia turvallisuutesi takaamiseksi?

Rakennustarvikkeiden tarjoaminen on yrityksemme ydinosaamista. Saat meiltä Heinolasta muun muassa puutavaraa ja työturvallisuuden tuotteita. Kysy lisää!

Rakennustarvikkeet
Olipa rakennusprojektisi suuri tai pieni, saat meiltä laadukkaat tarvikkeet sen toteuttamiseen. Rakennustarvikkeidemme valikoimaan kuuluvat muun muassa muototeräkset, rakennuslevyt ja puutavara - mitalistettu sekä sahattu. Puutavaraa löytyy myös painekyllästettynä, sekä vihreänä että ruskeana - uritettuna tai ilman. Myös kaikki kiinnitystarvikkeet löydät meiltä. Terassiruuvit, yleisruuvit, kiinnikekulmat, palkkikengät ja muut kiinnikkeet. Autamme mielellämme sinua oikeanlaisten tuotteiden valinnassa. Kysy myyjiltä lisää!

Ovet
Meiltä löydät valikoiman ulko- ja sisäovia suoraan varastosta. Suosimme tunnettuja ja hyviksi havaittuja toimittajia. Esimerkiksi Jeldwen sekä 7-veljeksen ovet. Valitsemme kanssasi kohteeseen sopivat ovet. Kysy myös erilaisia saunan ovia sekä palo-ovia! Väliovia löytyy sekä suorareunaisina että huullettuina. Karmit myös tarpeen mukaan sekä 92 mm että 68 mm koossa.

Suojaimet ja työvaatteet
Suojaimet ja työvaatteet ovat hyvä keino huolehtia turvallisuudesta rakennusprojektin tuoksinassa. Meiltä löytyy hyllystä Peltorin kuulosuojaimia sekä 3M suojaimia, venttiilillä tai ilman, valinta on sinun. Suojalaseja löytyy useaa mallia sekä muuta suojaintavaraa.

Työvaateosastolta Snickers sekä Blåkläder työvaatteet. Hyllyssä löytyy housua ja takkia sekä vöitä, polvisuojia ja henkseleitä.  Jos et löydä mieleistäsi,  tilaamme sinulle tarvitsemasi tuotteen.

Rakennustarvikkeet Heinola

Pyydä tarjous lomakkeella!

Voit lähettää meille viestin myös alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Valitse vain kiinnostavin palvelu ja lähetä viesti meille, me palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Olisin kiinnostunut:


Kerro meistä kavereillesi