Myös työkalut ja puutarhatuotteet

Etsitkö rakennusprojektisi toteuttamiseen laadukkaita työkaluja? Vai haluaisitko kaunistaa pihaasi ihanilla piha- ja puutarhatuotteilla?

Rakentamiseen ja sisustamiseen liittyvien tuotteiden lisäksi saat kauttamme myös paljon muita tuotteita aina sähkö- ja käsityökaluista veneisiin ja moottorisahoista puutarhatuotteisiin.

Kysy lisää!

Muut tuotteet

Työkalut
Saat liikkeestämme myös työkaluja rakennus- tai sisustusprojektiisi. Ammattilaistason työkalut takaavat laadukkaan lopputuloksen. Sähkötyökalut: Bosch ja Hitachi. Käsityökalut: Bahco, Bosch, Magnum tools, Procat, Promaster ja monia muita.

Piha- ja puutarhatuotteet
Meiltä löydät, lumilinkoja, moottorisahoja ja ruohonleikkureita sekä muita pihan tarpeellisia työvälineitä. Husqvarnan ja Jonseredin metsä- ja puutarhatyökaluilla hommat hoituvat loistavasti. Tule tutustumaan esimerkiksi nurmikon itsekseen leikkaavaan Automoweriin.

Veneet ja moottorit
Haluatko nauttia kesästäsi laineilla? Tutustu myynnissä oleviin veneisiimme ja Tohatsu perämoottoreihin. Meiltä löydät hyllystä myös veneen pohjatulpat ja muut venetarvikkeet, airoja unohtamatta.

Pyydä tarjous lomakkeella!

Voit lähettää meille viestin myös alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Valitse vain kiinnostavin palvelu ja lähetä viesti meille, me palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Olisin kiinnostunut:


Kerro meistä kavereillesi