Pientä remontointia

17.1.2018

Teemme myymälässä pientä pintaremonttia ja järjestelemme tavaroita helpommin löydettäväksi. Vuosikymmeniä on tuotteita lisätty tyhjiin paikkoihin ja hyllyihin. Niiden järjestys sekä sijainti ei siksi aina ole välttämättä ollut se optimaalisin.

Siksi järkeistämme myymälää ja tuotteita loogisempaan järjestykseen. Tavoitteemme on laittaa samantyyppiset tuotteet lähelle toisiaan ja järkeistää tuotteistusta niin että esimerkiksi vesieristeet, silikonit, saumalaastit löytyvät samasta paikasta, ettei niitä tarvitse etsiä ympäri myymälää. Myös laatat, tapetit, peilikaapit ja suihkuseinät löytyvät jatkossa aina samalta osastolta, eikä osa toisesta päästä myymälää ja toiset toisesta.

Jos jokin tutussa paikassa ollut tuote on hukassa tai et löydä sitä hyllystä, aina voit ottaa myyjää hihasta kiinni ja kysyä. Myös kassalta voi kysyä.

Tarkoituksena on myös uudistaa kassaa sekä asiaspalvelupistettä yhtenäisemmäksi mutta katsotaan mihin ehditään ennen kevättä. Pahoittelemme tästä järjestelystä ja remontoinnista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Lopputuloksena on kuitenkin entistä selkeämpi ja johdonmukaisempi järjestys.

Pyydä tarjous lomakkeella!

Voit lähettää meille viestin myös alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Valitse vain kiinnostavin palvelu ja lähetä viesti meille, me palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Olisin kiinnostunut:


Kerro meistä kavereillesi