Sisustustarvikkeet, valaisimet ja maalit Heinolasta

Haluaisitko suunnitella ammattilaisten avustuksella juuri toiveisiisi ja tarpeisiisi sopivan kodin? Tarvitsetko apua oikeanlaisen valaisimen valinnassa?

Tarjoamme sinulle sisustuksen pinta- ja värisuunnittelua sekä kalustesuunnittelua. Heinolasta saat myös paljon laadukkaita tuotteita sisustusprojektiisi. Kysy lisää!

Sisustaminen

Sisustustarvikkeet ja -materiaalit
Valikoimastamme löytyvät Vallilan irtomatot, valmisverhot, tyynynpäälliset, keittiötekstiilit, d-c-Fix -kalvot ja vahakankaat. Näillä muutat helposti kotisi ilmettä eri vuodenaikoina. Mikäli haluat pysyvämmän muutoksen löydät varmasti laajasta valikoimastamme tapetteja, seinä- ja lattialaattoja, sisustuslevyjä, muovimattoja, laminaatteja sekä parketteja juuri sinulle sopivat mallit kodin eri tiloihin. Tapettien mallikirjoja voi lainata kotiin.

Valaisimet
Meillä on hyvä valikoima katto- ja seinävalaisimia kodin kuiviin ja kosteisiin tiloihin. Myös erilaiset ulkovalaisimet kuuluvat valikoimaamme. Valaisimilla luot kodin tiloihin yksilöllisiä piirteitä.

Maalit ja maalaustarvikkeet
Jos haluat uudistaa kotisi ilmettä uudella maalipinnalla, tule tutustumaan tarjontaamme. Meiltä löytyy laaja valikoima sisä- ja ulkomaaleja, puunsuojia, lakkoja ja liimoja. Saat meiltä myös monipuoliset maalaustarvikkeet projektisi tueksi.

Kalustesuunnittelu ja kiintokalusteet
Olipa suunnitelmissasi uusi keittiö kotiin tai mökille, meiltä löydät laajan malliston ja asiantuntijamme auttavat keittiön valinnassa. WC- ja kylpyhuonekalusteilla viimeistelet tilat, rakensitpa sitten uutta tai remontoit vanhaa. Uudista kotisi ilme uusilla kalusteilla!

Tarjoamme myös keittiösuunnittelua. Suunnittelemme yhteistyössä kanssasi tarpeisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivat kalustekokonaisuudet. Valikoimastamme löytyvät muun muassa Kirena liukuovijärjestelmät ja kiintokalusteet. Hallitsemme kalustesuunnittelun kaikkiin kodin tiloihin ja teemme yhteistyötä ammattinsa osaavien urakoitsijoiden kanssa.

Jos keittiöremontti on ajankohtainen, pyydä tarjous meiltä - suunnitellaan yhdessä toiveittesi mukainen, viihtyisä ja toimiva keittiö! Hankimme tarvittaessa myös osaavat tekijät! Keittiöt suunnittelemme itse ja ne valmistaa Padas-keittiöt.

Pyydä tarjous lomakkeella!

Voit lähettää meille viestin myös alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Valitse vain kiinnostavin palvelu ja lähetä viesti meille, me palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Olisin kiinnostunut:


Kerro meistä kavereillesi